Seriespill

Postet av Herefoss Idrettslag den 8. Mai 2024

Etter det vi i har regnet oss fram til så var det 10 år siden Herefoss hadde et lag i Bondesliga. Tirsdag 7.mai var det duket for comeback for Herefoss IL. Ikke i Bondesliga, men i uteserien i Arendal. 


Kampen ble spilt på Lunderød i Arendal og det var hele 3 stykk i teamet som var med for 10 år siden også. Stig Solvang stiller fortsatt som hovedtrener. Stian Væting er enda med på banen og Knut Aas stiller også til start. 

Første kampen ender med et 5-1 tap der Stian Væting scorer et nostalgisk langskudd og utlignet til 1-1. Dessverre slapp vi inn 4 mål etter det og dermed ble det tap i comebacket mot Beatus Cras. Andre kampen er mot Lia IL som stiller lag i 6.divisjon og hadde med flere A-lagspillere, ifølge dem selv. Det endte med 4-0 tap i den kampen. 

Hovedtrener for Herefoss IL Stig Solvang er meget fornøyd med innsatsen etter kampene til tross for to tap: - Jeg er kjempefornøyd med kampene og synes det er gøy å være i gang igjen. Jeg er imponert over innsatsen til samtlige og har troa på dette, forteller han etter kampene. Det var mye unge spillere på laget og en så lav gjennomsnittsalder har Herefoss IL aldri hatt. 

Spillerene som var med i kampen foruten de gamle traverne var: Johannes Topland, Steffen Ravnåsen Solvang, Steffen Flaa, Torbjørn Moseidjord, Kai Erik Aamlid, Eirik Aamlid Solvang, Leander Jordal og Jarle Bendiksen. Neste kampene er 21.mai på Lunderød, men vi håper på noen treningskamper som kanskje kan spilles på banen på skolen og håper på publikumsrekord da!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.